آخرین نوشته ها

ادویه مرغ و ماهی و بهترین روش استفاده

ادویه مرغ و ماهی و بهترین روش استفاده | ادویه چاشنیکا

از روزگار قدیم تا امروز، یکی از مهمترین وعده های غذایی در جنوب ایران استفاده از منابع دریایی و آبزیان بوده و هست.

به همین دلیل استفاده از ادویه های مختلف برای گرفتن بوی ضخم ماهی، میگو، خرچنگ و بطور کلی آبزیان بسیار مرسوم است.

طی سالیان و گذشت زمان ادویه های مخصوصی از ترکیب ادویه جات پایه از قبیل تخم گشنیز، زیره، زنجبیل، …  تهیه و با نام کلی ادویه مخصوص ماهی بطور وسیعی در بین مناطق جنوبی استفاده میشود.

ازآنجا که ادویه مخصوص ماهی از ترکیب تقریبا 14 تا 20 قلم ادویه مختلف تهیه میشود و هر تولید کننده به نابر سلیقه خود مقدار ترکیبات آن را کم یا زیاد مینماید، عطر  و بوی ادویه مرغ و ماهی هر تولید کننده تقریبا با دیگری فرق دارد.

ولی محصول نهایی هر چه که باشد، بهترین روش استفاده از ادویه ماهی و میگو این است که:
  • ماهی و میگو را با روغن زیتون آغشته نماید.
  • به مقدار دلخواه نمک بزنید.
  • ادویه مرغ و ماهی را با دست یا برس کاملا بروی تمامی قسمت های ماهی و میگو بمالید.
  • حداقل چند ساعت و در بهترین حالت یک روز، در ظرف دربسته و دریخچال نگه دارید تا ادویه ها کاملا به گوشت ماهی نفوذ کرده و بهترین جواب را گرفته باشید.
  • قبل از سرخ کردن میتوانید ماهی ها را خیلی سریع و سطحی با آب بشورید تا ادویه ها از روی آن پاک شود.
  • مقداری آرد سفید را با ادویه مرغ و ماهی، زردچوبه، فلفل سیاه، نمک و کمی فلفل قرمز ترکیب کنید.
  • سپس ماهی را که به تازگی شسته اید و سطح آن مرطوب است را با آرد تهیه شده آغشته و در روغن داغ سرخ نمایید.
  • با چند عدد جعفری، لیمو و پیاز حلقه شده ظرف ماهی را تزیین نمایید!