آخرین نوشته ها

ادویه های مفید برای سلامتی بدن

ادویه های مفید برای سلامتی بدن | ادویه چاشنیکا

هر چند که ادویه جات و گیاهان به عنوان عطر و طعم دهنده به غذاها استفاده میشودند، اما فواید متعددی برای سلامتی بدن دارند که بارزترین اش خواص ضد التهابی، تقویت‌ بدن و کمک به مبارزه با سرطان است.

بر طبق کتب قدیمی، مدت ها قبل از طب مدرن، یونانیان باستان از انواع ادویه ها و گیاهان برای خواص درمانی خود استفاده می کردند.

تحقیقات امروزی نشان می دهد که بسیاری از گیاهان و ادویه جاتی که براحتی در دسترس ما هستند، درصورت توجه و استفاده مداوم بسیار سودمند خواهند بود.

در مجله ادویه چاشنیکا چند نمونه ادویه سودمند به همراه خواص آنها برای سلامتی بدن را برای شما گرد آورده ایم.

زردچوبه

زردچوبه یا کورکومین، یکی از محبوب ترین ادویه هایی است که امروزه برای پخت و پز به وفور استفاده می شود.

مطالعات آزمایشگاهی نشان داده اند که زردچوبه دارای خواص ضد التهابی، آنتی اکسیدانی، ضد باکتریایی، ضد ویروسی و ضد انگلی است.

رادیکال‌های آزاد مولکول‌هایی هستند که به بافت آسیب می‌رسانند و تعداد الکترون‌های نامناسبی دارند که می‌توانند کاتالیزور بیماری‌های مزمن مانند بیماری‌های قلبی عروقی و سرطان باشند.

زردچوبه با محتوای آنتی اکسیدانی بالایی که دارد می تواند خطر تشکیل رادیکال های آزاد را کاهش دهد و اثرات استرس بر بدن را کاهش دهد.

زنجبیل

مردم هزاران سال است که از زنجبیل به عنوان درمانی برای تهوع و مشکلات گوارشی استفاده می کنند.

خرید ادویه از سایت ادویه چاشنیکا

امروزه نیز در  طب سنتی از ریشه زنجبیل به عنوان ادویه یا مکملی برای درمان مشکلات گوارشی استفاده می کنند.

زنجبیل که نزدیک به زردچوبه است، دارای خواص ضد التهابی و سطح بسیار بالایی از آنتی اکسیدان  است.

فقط انار و انواع خاصی از انواع توت ها حاوی آنتی اکسیدن بیشتری از زنجبیل هستند.

همچنین برخی از مطالعات  معتبر نشان داده اند که زنجبیل ممکن است اثرات ضد سرطانی داشته باشد که تا حد زیادی به دلیل سطح بالای آنتی اکسیدان زنجبیل است.

همچنین می‌تواند تولید مثل سلول‌ها را کند کند، باعث توقف تقسیم سلول‌ها و توقف برخی پروتئین‌های فعال‌کننده و مسیرهای سیگنال‌دهنده‌ای شود که به سرطان کمک می‌کنند.

زیره

زیره نیز یکی از ادویه جات محبوب است که بدلیل عطر فوق العاده اش استفاده می شود. مطالعات نشان می دهد که برای کاهش وزن و کلسترول نیز مفید است.

تحقیقات همچنین نشان می دهد که زیره یک ضد دیابت است. گروهی متشکل از 80 نفر یک فرمول آیورودا حاوی زیره را در مدت 24 هفته مصرف کردند و قند خون آنها پس از صرف غذا به میزان قابل توجهی کاهش یافت.

نعناع

نعناع یکی از گیاهان پرمصرف و خوش عطر در سراسر زمین است.

مردم قبل از ظهور پزشکی مدرن از نعنا بدلیل خواص ضد باکتریایی و بهبود سلامت دستگاه گوارش استفاده می کردند.

تحقیقات نشان می دهد که نعناع  در بهبود سلامت قلب و عروق (قلب) و ریه (ریه) نیز موثر است.

علاوه بر این، برخی از مطالعات همچنین نشان می‌دهند که نعناع به لطف ترکیب منتول خنک‌کننده‌اش یک شل‌کننده عضلانی مؤثر است، به همین دلیل است که منتول اغلب یک ماده فعال در پمادها و کرم‌هایی است که درد عضلانی را هدف قرار می‌دهند.

دارچین

تمدن های باستانی از 2800 سال قبل از میلاد از دارچین برای مومیایی کردن و درمان بیماری ها استفاده می کردند.

دارچین فواید بی شماری برای سلامتی به عنوان یک ادویه ضد میکروبی، آنتی اکسیدان، ضد التهاب، ضد دیابت و ضد سرطان دارد.

فروش ادویه اینترنتییک بررسی سال 2015 نشان می دهد که دارچین ممکن است سطح قند خون را کاهش دهد و نقش آن در تنظیم گلوکز در بدن اثبات شده است.

دارچین همچنین در تقویت حافظه موثر است و محققان به دنبال تعیین این هستند که آیا این ادویه می تواند درمان موثری برای بیماری آلزایمر باشد یا خیر.

دانشمندان عصاره‌ای که در پوست دارچین یافت می‌شود را مطالعه کرده‌اند تا مطمئن شوند که آیا می‌تواند به جلوگیری از پیشرفت علائم آلزایمر کمک کند. هنگامی که موش ها این عصاره را خوردند، توانایی شناختی آنها را تا حد زیادی بهبود یافت.

پودر فلفل قرمز

کپسایسین، ماده شیمیایی گیاهی که پودر فلفل قرمز را تند می کند، ممکن است نقش مهمی در تنظیم سلامت قلب و متابولیک داشته باشد.

هنگامی که مردم پودر فلفل قرمز مصرف می کنند، این ادویه باعث ایجاد تغییرات پروتئینی مفید در بدن می شود که منجر به کاهش وزن می شود. اما محققان به طور کامل مکانیسم نحوه عملکرد این روش را درک نمی کنند.

افرادی در یک مطالعه شرکت کردند که در آن مقادیر متوسطی فلفل قرمز را طی یک دوره 12 هفته ای مصرف کردند، نتایج کاهش وزن را تجربه کردند.

مصرف منظم فلفل قرمز به طور قابل توجهی باعث کاهش سطح بافت چربی شکم و کاهش اشتها و دریافت انرژی می شود.

هنگامی که صحبت از فواید قلبی عروقی می شود، تحقیقات اخیر ارائه شده توسط انجمن قلب آمریکا نشان می دهد افرادی که به طور منظم پودر فلفل قرمز مصرف می کنند ممکن است خطر ابتلا به بیماری قلبی را تا 26% کاهش دهند.

علاوه بر این، مصرف مکرر فلفل قرمز با کاهش 25 درصدی مرگ و میر ناشی از هر علت و 23 درصد کاهش مرگ و میر ناشی از سرطان مرتبط است.

به لطف خواص ضد التهابی آن، پودر فلفل قرمز می تواند برای حمایت از درمان های آرتریت و همچنین برای کاهش التهاب عضلات و مفاصل موثر باشد.

پونه کوهی

گیاه دیگری که در رژیم غذایی مدیترانه ای رایج است پونه کوهی است که بسیاری از آن نه تنها به عنوان تقویت کننده طعم غذا بلکه به عنوان یک روغن معطر و مکمل استفاده می کنند.

از جمله فواید پونه کوهی عبارتست از:

  • تقویت سیستم ایمنی بدن در برابر عفونت ها
  • کاهش التهاب
  • تنظیم قند خون
  • بهبود مقاومت به انسولین
  • کاهش علائم مجاری ادراری و دردهای قاعدگی
  • مبارزه با سرطان
هل سبز

هل سبز ادویه ای است که طیف گسترده ای از فواید بالقوه سلامتی را ارائه می دهد.

ازجمله خواص بی نظیر هل عبارتند از:

  • درمان یبوست
  • درمان قولنج
  • درمان اسهال
  • درمان سوء هاضمه
  • درمان استفراغ
  • درمان سردرد
  • درمان صرع
  • درمان بیماری قلب و عروقی

فواید درمانی این ادویه عمدتاً از ترکیب روغن های فرار، اسیدهای فنولیک و استرول ها ناشی می شود.

به ویژه روغن های فرار موجود در دانه های هل ضد درد، ضد التهاب، ضد میکروبی و ضد اسپاسم هستند.

مطالعات حیوانی نشان داد که هل ممکن است به چاقی یا کلسترول بالا کمک کند.

هنگامی که محققان مکمل هل را روی موش های چاق استفاده کردند، این چاشنی باعث کاهش کلسترول کل و سطح تری گلیسیرید آنها شد.