سماق میوه های قرمز و قهوه ای یک درختچه هست با طعم گس که بعد از رسیدن ترش مزه میشه.
در اصل ما این میوه های خشک و رسیده سماق قرمز یا قهوه ای رو پودر میکنیم و به عنوان چاشنی و طعم دهنده انواع غذاها از جمله گوشت و چبو کباب استفاده میکنیم.
نقش آنتی اکسیدانی سماق
همچنین مطالعات نشان داده اند که گیاه سماق در درمان دیابت و چاقی موثر است. طبق نتایج آزمایشگاهی، سماق به کاهش کلسترول و قند خون نیز کمک می کند.
سماق ضد باکتری
سماق هیچ ویتامینی نداره اما ماده ای به نام تانن و کلی اسیدهای مختلف داره که باعث میشه اثر ضد میکروبی و ضد باکتریایی داشته باشه.
از علل اضافه کردن سماق به کباب گفته اند که: چون خوردن گوشت کباب شده باعث ایجاد آنزیم های مضر در بدن میشه، سماق این آنزیم ها رو از بین میبره.
گروهی هم معتقدند برای از بین بردن و گرفتن چربی کباب از سماق استقاده میشه و مهمتر از همه اشتها آوره، خلاصه که به هر دلیلی هم باشه، قبول دارید که کباب بدون سماق قرمز و ترش اصلا کباب نیست.
از سماق قرمز به عنوان چاشنی و ادویه داخل غذا یا به صورت دمنوش استفاده میشه
خواص سماق عبارتند از:
1- 1شتها آور
2- ضد تهوع و استفراغ
3- جلوگیری از خونریزی
4- رفع غلظت خون
5- ادرارآور
6- پاکسازی کبد و معده
برای خرید سماق قرمز میتونید به صورت آنلاین از وب سایت چاشنیکا خرید و درب منزل یا محل کارتون تحویل بگیرید؛ (دوستان تهرانی میتونن زمان و روزی که دوست دارن تحویل بگیرن رو داخل سایت انتخاب کنن)