در این مقاله به شما روش تهیه سوپ برنج بسیار خوشمزه و خاص که شامل قارچ، هویج، کرفس و برنج است را آموزش میدهیم، با ما همراه باشید.
این سوپ بسیار سالم و در عین حال مقوی است و میتواند به عنوان یک وعده غذایی در شام یا ناهار استفاده شود.
مواد مورد نیاز برای 4 نفر:
5 عدد هویج متوسط، خرد شده
5 عدد ساقه کرفس، خرد شده
نصف پیاز خرد شده
3 حبه سیر، خرد شده
1 فنجان برنج نپخته
8 عدد قارچ تازه، ورقه شده
4 لیوان آب مرغ یا آب گوشت
1 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری ادویه مرغ
1 قاشق چایخوری آویشن خشک
6 قاشق غذاخوری کره(از روغن زیتون هم میتونید استفاده کنید)
نصف لیوان آرد سفید یا گندم
یک و نیم لیوان شیر معمولی (میتونید از شیر بادام هم استفاده کنید)
روش تهیه:
ابتدا کره یا روغن زیتوان را در قابلمه گرم کنید. سپس آرد را کم کم اضافه نموده و هم بزنید. بگذارید مخلوط به مدت یک یا دو دقیقه بپزد تا طعم آرد از بین برود. شیر را کم کم اضافه نموده و به آرامی هم بزنید تا سس یکدست و غلیظی به دست آید.
در قابلمه ای دیگر ، هویج، کرفس، پیاز، سیر و قارچ را که از قبل خرد کرده اید، به همراه برگ آویشن (بدلخواه مقداری فلفل قرمز یا فلفل سیاه) با روغن تفت دهید.
سپس یک پیمانه برنج ، 4 لیوان آب مرغ یا یا آب گوشت ، مقدار دلخواه نمک و ادویه مرغ، مواد تفت داده شده و سس را اضافه کنید.
به مدت 1 تا 2 ساعت روی حرارت ملایم اجاق قرار دهید تا پخته شود.
در نهایت میتوانید به همراه سالاد سبزیجات دلخواه و چند تکه نان تست این غذا را میل فرمائید.