امروز در مجله آشپزی چاشنیکا با آموزش تهیه رولت مرغ پرتقالی خوشمزه در خدمت شما عزیزان هستیم.
مواد لازم برای تهیه رولت مرغ پرتقالی
- سینه مرغ
- پودر سوخاری
- پنیر پیتزا
- آب پرتقال
- سیر خرد شده
- بیکن یا کالباس سرخ شده
- یک حبه سیر کامل
- جعفری
- رزماری
- نمک
- روغن زیتون
در یک ظرف پودر سوخاری، جعفری، سیر خرد شده و نصف آب پرتقال را بریزید و خوب مخلوط نمایید.
سینه مرغ را بصورت ورقه ای برش دهید.
قطعات بریده شده را روی تخته آشپزی گذاشته و یک تکه بیکن یا کالباس سرخ شده را روی آن گذاشته و مقداری پودر سوخاری و پنیر پیتزا وسط آن قرار دهید.
با دقت بپیچید و بصورت رول درآورید.
در تابه روغن زیتون ریخته و یک حبه سیر و مقداری رزماری را در وسط آن قرار دهید.
قطعات مرغ را در تابه بچینید و هر طرف را 3 تا 5 دقیقه سرخ نمایید.
مقداری نمک روی هر قطعه مرغ بپاشید و باقیمانده آب پرتقال را ریخته و درب ظرف را روی آن قرار دهید و تا 15 دقیقه بپزید.
قطعات مرغ را از تابه بیرون آروده و باقیمانده آب پرتقالی که در ماهیتابه مانده را روی حرارت قرار دهید تا غلیظ شود و بصورت سس روی قطعات مرغی که در ظرف سرو چیده شده است بریزید.