با استفاده از ادویه های مختلف در منزل، می توان انواع چاشنی های خوشمزه را تهیه و غذا خوردن را لذت بخش تر نمود.
با ما در ادویه چاشنیکا همراه باشید تا چند سس خوشمزه خانگی برای انواع سالاد، ساندویچ و پیتزا را به شما آموزش دهیم.
سس سیر
مقداری سس مایونز، ماست، سرکه، آبلیمو ، نمک و پودر سیر را در شیشه ریخته، درب آن را بسته و خوب هم بزنید همچنین میتوانید از میکسر استفاده کنید.
با تنظیم مقدار سرکه یا آبلیمو میتوانید غلظت سس سیر را بدلخواه تنظیم کنید.
همچنین میتوانید مقداری سیاه دانه یا کنجد به سس بدست آمده اضافه کنید تا طعم بهتری داشته باشد.
سس پیاز
همچون دستور تهیه سس سیر، میتوانید از پودر پیاز به جای پودر سیر استفاده نموده و یک چاشنی عالی تهیه کنید.
سس انبه
مقداری پودر انبه را با روغن زیتون، سرکه، نمک و فلفل در روی حرارت قرار داده و کم کم به آن آب اضافه کنید و خوب هم بزنید تا بافت یکدست و خوبی از سس بدست آید.
این چاشنی برای ساندویچ فلافل و سوسیس بندری بسیار عالی است.
سس خردل
به سادگی و از آسیاب کردن گرانول های تخم خردل و ترکیب آن با آب، نمک، فلفل و مقداری شکر یک سس خردل خانگی درست میشود.
سس کچاپ
مقداری پودر گوجه خشک را همراه با آب و روغن زیتون در مخلوط کن بریزید. سپس، نمک، فلفل، مقداری ریحان و رزماری را هم اضافه کنید و چند ثانیه دستگاه را روشن کنید.
اگر به تندی علاقه دارید مقداری فلفل چیلی اضافه کنید، همچنین با افزودن کمی شکر به سس، تندی و شیرینی را در کنار یکدیگر خواهید داشت.