آخرین نوشته ها

ادویه های لازم برای خانه!

ادویه های لازم برای خانه! | ادویه چاشنیکا

آیا تا به حال به این فکر کرده اید که چه ادویه هایی باید در قفسه های کابین آشپزخانه خود داشته باشید؟

اگر تازه زندگی مستقلی را شروع کرده اید، با ما در مجله ادویه چاشنیکا همراه باشید تا لیستی از ادویه های لازم برای خانه را به شما معرفی نمائیم.

زردچوبه

یکی از مهم ترین ادویه جات مورد نیاز برای منزل زردچوبه است.

تقریبا بدون زردچوبه نمیتوان آشپزی کرد! از تفت دادن یک عدد پیاز در ماهیتابه گرفته تا درست کردن آبگوشت و انواع خورشت ها.

زردچوبه را میتوان در بیشتر غذاها استفاده کرد و رنگ و طعم آن را بهبود داد.

فلفل قرمز و فلفل سیاه

فروش ادویه جات

فلفل قرمز و فلفل سیاه برای گرم کردن و انرژی بخشیدن به اعضای خانواده و  وعده های غذایی ضروری است.

به نابر سلیقه فلفل قرمز و سیاه را میتوان در هر غذایی به میزان مورد نظر اضافه نمود.

پودر سیر

زمانی که وقتتان کم است و نیاز دارید که کمی سیر به هر چیزی که می‌پزید اضافه کنید، پودر سیر بسیار عالی است. از پودر سیر میتوانید در تهیه انواع ادویه های مخلوط و سس ها استفاده کنید.

دارچین

دارچین یکی از مهمترین و سودمندترین ادویه هاست، که میتوان در تهیه دسر، کیک و انواع شیرینی خانگی استفاده نمود. بخصوص که برای افراد دیابتی نیز موثر است و باعث کند شدن روند آزاد سازی قند در بدن خواهد شد.

جوز هندی

 

سایت ادویه

جوز هندی تازه رنده شده طعم بسیار بیشتری نسبت به آسیاب شده اش دارد و میتوانید به سبزیجات و غذاهای دارای گوشت چرخ کرده اضافه کنید.

زیره سبز و زیره سیاه

این ادویه معطر را به انواع پلو، برنج، کلوچه و شیرینی های خانگی اضافه کنید و از عطر آن لذت ببرید!

برگ بو

در اکثر موارد 1 تا 2 عدد برگ بو خشک شده برای انواع خورشت ها نیاز است زیرا استفاده بیش از حد می تواند باعث تلخ شدن غذا شود. توجه داشته باشید که برگ بو باید قبل از خوردن از ظرف سرو غذا درآورده شود.

پودر آویشن یا برگ خشک شده آن

برای مزه دار نمودن دوغ و ماست هیچ چیز بهتر از آویشن نیست، البته حتما یادتان نرود که به انواع پاستا، ماکارونی و پیتزا هم آویشن را اضافه نمائید!

هل سبز

در هندوستان تقریبا در هر غذایی ، هل سبز را بصورت کامل یا پودر شده اضافه میکنند، در حالیکه در کشور ما اکثرا در چای و دمنوش استفاده میشود.

رزماری خشک شده

از این ادویه معطر در خورش ها، سوپ ها، غذاهای گوشتی و سبزیجات استفاده کنید.

ادویه کاری

پودر کاری نیز یکی از مهمترین ادویه های لازم برای خانه است و ترکیبی از بیش از 20 قلم ادویه معطر است. ادویه کاری را می توان در طبخ غذاهای گوشتی،سوپ و خورشت استفاده نمود.

در پایان توجه داشته باشید که تمام ادویه ها و گیاهان خشک شده باید در مکانی خنک و تاریک نگهداری شوند.

بسیاری از مردم تمایل دارند ادویه ها را در نزدیکی یا بالای اجاق گاز خود برای راحتی در طول پخت و پز نگهداری کنند، درحالیکه با این کار حرارتی که از اجاق گاز و فر خارج می شود می تواند به ادویه ها آسیب برساند و عطر آنها را کم کند.

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هشت + شانزده =