آخرین نوشته ها

طرز تهیه مرغ سوخاری و سبزیجات به روش ترکی

طرز تهیه مرغ سوخاری و سبزیجات به روش ترکی | ادویه چاشنیکا

مرغ سوخاری و سبزیجات یک وعده غذایی سالم و خوش عطر است.

Fırında Sebzeli Tavuk (به معنی مرغ و سبزیجات در فر) یک غذای محبوب ترکی است که با ادویه طعم دار می شود و در سس خوش طعمی که با روغن زیتون، سیر و رب گوجه فرنگی درست می شود، پخته می شود.

مرغ به طور گسترده ای در آشپزی مدیترانه ای استفاده می شود زیرا یک پروتئین بدون چربی و سالمتر از گوشت قرمز است.

این غذا مملو از سبزیجات گوناگون است که می توانید آن ها را به سلیقه خود تغییر دهید.

4 بخش اصلی این غذا عبارتند از:

  • مرغ : میتوانید از ران مرغ بدون پوست یا سینه مرغ بدون پوست استفاده کنید. اگر از تکه های مرغ با استخوان استفاده کنید، زمان پخت بیشتر می شود.
  • ادویه جات:  ترکیبی از پونه کوهی، پاپریکا، زیره سبز، گشنیز، ادویه پول بیبر و نمک.
  • سبزیجات: این دستور غذا شامل فلفل دلمه ای قرمز، سبز و نارنجی، گوجه فرنگی و سیب زمینی می شود. البته از هر سبزی که در یخچال دارید مانند گل كلم    هویج و کدو نیز می توانید استفاده کنید.
  • سس: برای تهیه سس به رب گوجه فرنگی، سیر، ادویه جات، روغن زیتون خالص و آب نیاز دارید. سبزیجات و مرغ در این سس پخته می شوند. در صورت تمایل برای تهیه سس گوجه فرنگی به جای آب  از آبِ سبزیجات یا مرغ استفاده کنید.

مرغ سوخاری و سبزیجات ترکی

مواد مورد نیاز:
  •  1 قاشق چایخوری پونه کوهی
  • 1 قاشق چایخوری ادویه پاپریکا
  •  1 قاشق چایخوری زیره سبز
  •  1 قاشق چایخوری تخم گشنیز
  • 1 قاشق چای خوری ادویه پول بیبر
  •  آب لیمو 2 قاشق
  •  1 قاشق غذاخوری روغن زیتون
  •  ران مرغ بدون پوست
  •  1 عدد سیب زمینی پوست کنده و خرد شده
  •  1 عدد پیاز سفید خرد شده
  •  1 عدد فلفل دلمه ای سبز خرد شده
  •  فلفل دلمه ای قرمز 1 عدد خرد شده
  •  فلفل دلمه ای نارنجی 1 عدد خرد شده
  •  1 عدد گوجه فرنگی بزرگ به تکه های خرد شده برای سس گوجه فرنگی
  •  ¾ فنجان آب
  •   3 حبه سیر خرد شده
  •  1 قاشق چایخوری نمک
  •  رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه

در یک ظرف بزرگ آب لیمو و روغن زیتون را با پونه کوهی، پاپریکا، زیره سبز و تخم گشنیز مخلوط کنید.

سس را با مخلوط کردن رب گوجه، روغن زیتون، آب، سیر و ادویه ها درست کنید و روی مرغ و سبزیجات بپاشید.

فر را از قبل با دمای 375 درجه فارنهایت گرم کنید. سیب زمینی ها، پیاز و نیمی از فلفل دلمه ای ها را کف یک ظرف پخت قرار دهید.

قطعات مرغ را روی آن بچینید و روی آنها را با پیاز و فلفل و گوجه فرنگی بیشتر کنید.

در فر به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت قرار دهید تا مرغ و سبزیجات کاملا بپزند.

بعد از 35 دقیقه چک کنید و اگر مایع ظرف خیلی کم بود، ½ فنجان آب جوش اضافه کنید

بازگشت به لیست