با آموزش دستور پخت بریانی هندی یکی از پرطرفدارترین غذاها در هند و جنوب کشور عزیزمان در خدمت شما هستیم.
مواد لازم برای بریانی هندی:
- 1 کیلوگرم گوشت مرغ پوست کنده شده، بدون استخوان، که به قطعات کوچک و ضخیم خرد شده باشد
- سیب زمینی حبه قندی خرد شده 2 عدد کوچک
- پیاز خرد شده 2 عدددرشت
- پودر سیر 1 قاشق غذا خوری
- ماست کم چرب 2 قاشق غذاخوری
- پودر زنجبیل 1 قاشق غذا خوری
- یک قاشق غذاخوری فلفل سیاه
- یک قاشق غذا خوری زردچوبه
- زیره سبز1 قاشق چایخوری
- گوجه فرنگی پوست کنده شده و خرد شده 2 عدد متوسط
- مقداری چوب دارچین برای عطر دادن به برنج
- نمک 1 قاشق چایخوری
- روغن نباتی یا کره آب شده 4 قاشق سوپخوری
- زعفران پودرشده
- سس مرغ (منظور مایعی است که بعد از آب پز کردن مرغ به دست می آید) 4 فنجان
- هل سبز به اندازه 4تا 6 عدد
ابتدا برنج را تمیز کنید و خوب بشویید و با کمی نمک برای 1 تا 2 ساعت خیس کنید.
در یک قابلمه یا تابه با دیواره های بزرگ 2 قاشق روغن نباتی یا کره بریزید تا داغ شود سپس سیب زمینی های حبه قندی شده را سرخ کنید.
بعد آنها را در بیاورید و برای تفت دادن پیاز ، سیر و پودر زنجبیل راداخل تابه روغن بریزد تا پیاز ها نرم و طلایی شوند.
در حین تفت دادن فلفل ، زیره ، نمک ، زردچوبه و گوجه ها را هم اضافه کنید و تا 5 دقیقه همه این مواد را با هم تفت دهید.
سپس هل ، ماست و دارچین را هم به بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید.
حرارت را کم کنید و در ظرف را ببندید تا گوجه ها پخته شوند. در هنگام پختن گاهی هم به مواد سر بزنید تا آب آن کاملا خشک نشود، و اگر آب آن بخار شد کمی آب جوش داخل آن آضافه کنید تا مواد ته نگیرند و به ته ظرف نچسبند.
بعداز پخته شدن گوجه ها و غلیظ شدن مواد ، مرغ های خرد شده را داخل قابلمه بریزید و خوب هم بزنید تا مخلوط پخته شده کاملا مرغ را بپوشاند.
در ظرف را ببندید و حرارت را روی کمترین درجه قرار دهید تا مرغ در کنار بقیه مواد بپزد.
بعد از50 تا 40 دقیقه که مرغ پخت و کاملا گوشتش ترد شد اگر آبی داخل ظرف ماند باید با برداشتن در ظرف اجازه دهید آب اضافی بخار شود و مواد بی آب باشند.
در مرحله بعد برنج شسته شده را آبکش کنید و بگذارید تا آبش کلا از صافی رد شود.
پیاز ها را سرخ کنید تا طلایی شود.سپس پیاز سرخ شده را با برنج آبکش شده ، مقداری زعفران ، دارچین و هل مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا برنج با این مواد مخلوط شود.
سس مرغ یا همان آب مرغ را خوب داغ کنید و روی برنج بریزید. همچنین مخلوط آماده شده با مرغ را هم به همراه سیب زمینی های سرخ شده به آرامی با برنج مخلوط کنید . برنج مخلوط شده را روی حرارت کم قرار دهید تا به مدت 20 تا 25 دقیقه دم بکشد و بعد نوش جان کنید.