آخرین نوشته ها

طرز تهیه خورش کدو سبز ترکی

طرز تهیه خورش کدو سبز ترکی | ادویه چاشنیکا

سبزیجات بخش بزرگی از غذاهای ترکی را تشکیل می دهند و بسیار خلاقانه در غذاها گنجانده می شوند.

در ترکیه غذاهای گیاهی مانند سوپ عدس قرمز و  خورشت کدو سبز بسیار محبوب هستند.

مانند بسیاری دیگر از دستور العمل های مدیترانه ای، خورش کدو سبز ترکی به مواد اولیه سالم نیاز دارد و تهیه آن بسیار آسان است.

خورش کدو سبز ترکی که با نام کاباک یمگی نیز شناخته می شود، غذایی است که در ترکیه مورد علاقه بسیاری است و چند مزیت مهم دارد:

  • سریع آماده میشود: این غذا در 30 دقیقه آماده می شود و به آماده سازی نیاز ندارد.
  • مناسب برای رژیم گیاهخواری: اگر از رژیم گیاهخواری پیروی می کنید، این غذای مناسب برای ناهار یا شام خواهد بود.
  • طعم عالی: در حالی که ممکن است ساده به نظر برسد، اما به لطف ادویه جات و سبزیجات پر از طعم است.
مواد تشکیل دهنده

کدو سبز 2 عدد

روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

1 پیاز بزرگ خرد شده

2 حبه سیر خرد شده

رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری

½ فنجان برنج دانه متوسط

1 قاشق چایخوری نمک

½ قاشق چایخوری فلفل سیاه

1 قاشق غذا خوری ادویه پول بیبر

2 لیوان آب

مقداری ماست و سبزیجات خشک مانند نعنا برای تزیین

روش تهیه خورشت کدو سبز ترکی

پیاز و سیر را در مقداری روغن زیتون روی حرارت متوسط ​​تفت دهید.

رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا رنگ و عطر آن آزاد شود.

کدو سبز را به صورت نیم دایره برش داده و به آن اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه تفت دهید.

برای این دستور می توانید از کدو سبز یا زرد استفاده کنید. نیازی نیست کدو سبز را پوست بگیرید، بنابراین حتما آن را کاملا بشویید.

برنج را آبکشی کرده و به کدو سبز اضافه کنید.

ادویه ها و آب را اضافه کنید.

سپس روی حرارت ملایم قرار دهید، درب قابلمه را گذاشته و به مدت نیم ساعت روی شعله متوسط قرار دهید تا جا بیفتد.

خورش آماده شده را در بشقاب ریخته و با ماست و سبزیجات خشک تزیین نمایید.

خورش کدو سبز ترکی را می‌توان به عنوان پیش غذا با مرغ زعتر کبابی یا کباب گوشت گاو سرو کرد.

اگر کدو سبز خورشتی را به عنوان غذای اصلی سرو می کنید، آن را با سالاد گوجه فرنگی، سالاد یونانی یا سالاد مدیترانه ای برای یک وعده غذایی کامل سرو کنید.

به عنوان یک پیشنهاد می توانید گوشت چرخ کرده یا تکه های سینه مرغ را به این دستور اضافه کنید.

اگر این کار را انجام دادید، قبل از افزودن رب گوجه فرنگی، گوشت گاو یا مرغ را با پیاز سرخ کنید.

ارزش غذایی

کالری: 206 کیلوکالری

کربوهیدرات: 31 گرم

پروتئین: 4 گرم

چربی: 8 گرم

چربی اشباع: 1 گرم

چربی تک غیراشباع: 5 گرم

سدیم: 629 میلی گرم

پتاسیم: 383 میلی گرم

فیبر: 3 گرم

بازگشت به لیست