آخرین نوشته ها

طرز تهیه سابجی هندی

طرز تهیه سابجی هندی | چاشنیکا

سبزی یا سابجی یک اصطلاح هندی است که به غذایی که فقط از سبزیجات تهیه میشود اطلاق میشود و میتوانید از همه نوع سبزی دلخواه استفاده نمائید.

سابجی با ادویه های فراوان طعم دار می شود و طبق تعریف گوشت حیوانی ندارند.

بنابراین، سابجی بهترین انتخاب برای وگان ها و گیاهخواران است.

همچنین سابجی راهی آسان برای افزودن انواع سبزیجات و فیبر به وعده غذایی خود است.

در حالی که نسخه رستورانی این نوع غذا می تواند سنگین و پر از خامه باشد، دستور غذای ما به سادگی ترکیبی از مقدار زیادی سبزیجات و ادویه جات پخته شده است.

مواد مورد نیاز برای تهیه سابجی

  • 1/4 فنجان روغن زیتون یا روغن کانولا
  • 1 قاشق غذاخوری دانه خردل
  • 1 قاشق غذاخوری گرانول یا دانه زیره سبز
  • 1 قاشق غذاخوری تخم شنبلیله(اختیاری)
  • 2 عدد پیاز متوسط، خرد شده
  • 1 قاشق غذاخوری زنجبیل تازه خرد شده
  • 1 قاشق غذاخوری فلفل هالاپینو
  • 1 قاشق غذاخوری زردچوبه
  • 2 قاشق چایخوری پودر گشنیز
  • 1 قاشق چایخوری ادویه خورشتی
  • 1 عدد گل کلم خرد شده
  • 3 عدد گوجه فرنگی بزرگ، خرد شده
  • 2 عدد فلفل دلمه ای، خرد شده
  • 1 فنجان نخود سبز
  • 1 فنجان قارچ ورقه شده
  • 2 فنجان اسفناج تازه
  • نمک به مقدار دلخواه

چاشنیکا | طرز تهیه سابجی هندی

روش تهیه سابجی هندی

  • گرانول خردل، زیره سبز و دانه های شنبلیله را اضافه کنید و چند دقیقه تا زمانی که شروع به ترک خوردن کنند در روغن تفت دهید.
  • پیازهای خرد شده ، زنجبیل و فلفل هالاپینو را به ماهیتابه اضافه کنید و 3 تا 4 دقیقه دیگر تفت دهید و در حین پخت خوب هم بزنید.
  • زردچوبه، گشنیز و ادویه خورشتی را اضافه کنید و در حین هم زدن یک دقیقه دیگر بپزید.
  • گل کلم، گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای، نخود سبز و قارچ را به ماهیتابه اضافه کنید و خوب تفت بدهید.
  • حرارت را کم کرده و به مدت 10 تا 12 دقیقه بپزید تا سبزیجات پخته و سفت شوند.
  • به مقدار دلخواه نمک اضافه نمائید.

میتوانید مقداری ماست به کنار ظرف سرو اضافه کنید.

این وعده غذایی را میتوانید با برنج پخته شده یا نان نوش جان نمائید..

برای مشاهده دستور های غذایی متنوع با آخرین نوشته های ادویه جات چاشنیکا همراه باشید.

بازگشت به لیست