امروز در بخش آشپزی سایت چاشنیکا، با طرز تهیه خورش نخود لبنانی معطر و خوشمزه با طعم ادویه های مانند زیره و زعتر را در خدمت شما عزیزان هستیم.
غذاهای لبنانی بسیار خوشمزه هستند و به دلیل استفاده از از سبزیجات و حبوبات واقعاً سالم و مقوی هستند.
طعم غالب در غذاهای عربی و لبنانی ادویهها و گیاهانی نیاز است که به طرز ماهرانهای با هم ترکیب میشوند تا طعم و مزه را بوجود بیاورند.
مواد لازم برای تهیه خورشت نخود لبنانی با ادویه زعتر
- 2 پیمانه نخود (کنسرو شده یا پخته شده در خانه. قبل از استفاده آبکش کنید)
- ۵ حبه سیر
- 1 قاشق غذاخوری ادویه زیره سبز
- 3 قاشق چایخوری ادویه زعتر
- 2 عدد برگ بو
- 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز
- 1 قاشق چایخوری ادویه پاپریکا
- 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
- 2 قاشق چایخوری روغن
- نمک به میزان دلخواه
- ۲ قاشق غذاخوری جعفری (خرد شده)
روش تهیه
- زیره و سیر را با هاون یا در غذاساز با هم له کنید تا خمیر خیلی درشتی به دست آید.
- روغن را در یک قابلمه گرم کنید، مخلوط زیره و سیر را اضافه کنید و نزدیک یک دقیقه در روغن تفت دهید تا معطر شود.
- سپس رب گوجه فرنگی، فلفل قرمز و پاپریکا را اضافه کنید.
- حدود دو دقیقه دیگر با هم زدن مرتب تفت دهید، نخود را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود.
- چهار فنجان آب، ادویه زعتر، برگ بو و فلفل قرمز تفت داده شده را اضافه کنید.
- خوب مخلوط کنید، وقتی مخلوط به جوش آمد، حرارت را کم کنید تا به آرامی بجوشد و به مدت 15 دقیقه بپزید.
- بهتر است مقداری از نخود ها را با پشت ملاقه له کنید تا خورش کمی غلیظ شود.
- نمک را به مزه اضافه کنید و با جعفری های خرد شده خورشت را تزیین کنید..
- این غذا را میتوان با برنج سفید یا نان سرو کنید.
ارزش غذایی
کالری: 153 کیلو کالری
کربوهیدرات: 22 گرم
پروتئین: 8 گرم
چربی: 5 گرم
پتاسیم: 308 میلی گرم
فیبر: 7 گرم
کلسیم: 76 میلی گرم
آهن: 3.4 میلی گرم