آخرین نوشته ها

خورشت نخود لبنانی با ادویه زعتر

خورشت نخود لبنانی با ادویه زعتر | ادویه چاشنیکا

امروز در بخش آشپزی سایت چاشنیکا، با طرز تهیه خورش نخود لبنانی معطر و خوشمزه با طعم ادویه های مانند زیره و زعتر را در خدمت شما عزیزان هستیم.

غذاهای لبنانی بسیار خوشمزه هستند و به دلیل استفاده از از سبزیجات و حبوبات واقعاً سالم و مقوی هستند.

طعم غالب در غذاهای عربی و لبنانی ادویه‌ها و گیاهانی نیاز است که به طرز ماهرانه‌ای با هم ترکیب می‌شوند تا طعم و مزه را بوجود بیاورند.

مواد لازم برای تهیه خورشت نخود لبنانی با ادویه زعتر
  • 2 پیمانه نخود (کنسرو شده یا پخته شده در خانه. قبل از استفاده آبکش کنید)
  • ۵ حبه سیر
  • 1 قاشق غذاخوری ادویه زیره سبز
  •  3 قاشق چایخوری ادویه زعتر
  • 2 عدد برگ بو
  • 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • 1 قاشق چایخوری ادویه پاپریکا
  • 2 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • 2 قاشق چایخوری روغن
  • نمک به میزان دلخواه
  • ۲ قاشق غذاخوری جعفری (خرد شده)

 

طرز تهیه خورش نخود لبنانی با ادویه زعتر

روش تهیه
  • زیره و سیر را با هاون یا در غذاساز با هم له کنید تا خمیر خیلی درشتی به دست آید.
  • روغن را در یک قابلمه گرم کنید، مخلوط زیره و سیر را اضافه کنید و نزدیک یک دقیقه در روغن تفت دهید تا معطر شود.
  • سپس رب گوجه فرنگی، فلفل قرمز و پاپریکا را اضافه کنید.
  • حدود دو دقیقه دیگر با هم زدن مرتب تفت دهید، نخود را اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شود.
  • چهار فنجان آب، ادویه زعتر، برگ بو و فلفل قرمز تفت داده شده را اضافه کنید.
  • خوب مخلوط کنید، وقتی مخلوط به جوش آمد، حرارت را کم کنید تا به آرامی بجوشد و به مدت 15 دقیقه بپزید.
  • بهتر است مقداری از نخود ها را با پشت ملاقه له کنید تا خورش کمی غلیظ شود.
  • نمک را به مزه اضافه کنید و با جعفری های خرد شده خورشت را تزیین کنید..
  • این غذا را میتوان با برنج سفید یا نان سرو کنید.
ارزش غذایی

کالری: 153 کیلو کالری

کربوهیدرات: 22 گرم

پروتئین: 8 گرم

چربی: 5 گرم

پتاسیم: 308 میلی گرم

فیبر: 7 گرم

کلسیم: 76 میلی گرم

آهن: 3.4 میلی گرم

بازگشت به لیست