امروز در ادویه چاشنیکا طرز تهیه ادویه ترکیبی بریتانیایی را آموزش میدهیم.
این ادویه ترکیبی خوش عطر شامل تعدادی ادویه های گرم است که مطمئناً اگر یکبار استفاده کنید، باز هم استفاده خواهید کرد!
این ادویه مخلوط در غذاهای محبوب بریتانیایی مانند کیک کریسمس (یا کیک شب دوازدهم) ، پای، پودینگ، نان، کلوچه، وافل و تقریباً هر چیزی که در آن طعمی گرم، تند و شیرین دارد استفاده می شود، بنابراین به آن «ادویه کیک» و در انگلیسی به آن «ادویه پودینگ» نیز می گویند.
ادویه جات استفاده شده شامل آل اسپایس یا فلفل جامائیکا، دارچین، جوز هندی، میخک آسیاب شده، زنجبیل و گشنیز است.
ادویه های اصلی کاملاً ثابت هستند، اما در افزودن یا جایگزینی ادویه ها انعطاف پذیری وجود دارد.
ادویه های اضافی مانند هل، بادیان ستاره ای و حتی فلفل سیاه نیز میتواند اضافه شود.
افزودن هل و بادیان ستاره ای، ترکیب ادویه را بیشتر شبیه مخلوط ادویه شیرینی زنجبیلی آلمانی می کند.
ادویه های مورد نیاز
یک قاشق غذاخوری فلفل جامائیکا یا آل اسپایس (این ادویه بسیار معطر یکی از مواردی است که باید اغلب در آشپزخانه داشته باشید!)
یک قاشق غذاخوری دارچین آسیاب شده (این ادویه گرم مورد علاقه تمامی آشپزهاست!)
یک قاشق غذاخوری جوز هندی آسیاب شده ( اگر می توانید بجای خرید جوز هندی آسیاب شده، جوز هندی کامل تهیه و موقع استفاده رنده نمایید)
دو قاشق چایخوری زنجبیل (زنجبیل تندی خوبی به ترکیب نهایی خواهد داد)
یک قاشق چایخوری میخک آسیاب شده (میخک به تعادل شیرینی ما در پخت کمک می کند و گرمای لذت بخشی را به هر دستور غذا می بخشد)
یک قاشق چای خوری گشنیز آسیاب شده
تمام ادویه ها (فلفل جامائیکا، دارچین، جوز هندی، زنجبیل، میخک و گشنیز) را کاملا آسیاب و در یک کاسه کوچک مخلوط کنید، سپس در یک ظرف شیشه ای بدون نفوذ هوا نگه داری نمائید.
هنگام بستن محفظه ادویه مطمئن شوید که تا حد امکان هوا را از ظرف خارج کنید.