آخرین نوشته ها

دستور پخت بریانی اصفهانی

دستور پخت بریانی اصفهانی | ادویه چاشنیکا

مواد لازم:

250 گرم گوشت گوسفندی

1 عدد جگر سفید

ادویه بریانی

نان سنگک

4 عدد پیاز

نمک فلفل و زردچوبه و دارچین

روغن

ترخون نعنا و ریحان خشک

برای پخت بریانی اصفهان، تکه های گوشت را با ٢ عدد پیاز و ادویه بریانی بگذارید بپزد.

جگر سفید را هم پس از پختن چرخ کرده و سرخ کنید.

گوشت پخته شده را با ٢ عدد پیاز باقی مانده چرخ کنید و نمک و فلفل و زردچوبه را به میزان لازم و میل خود به گوشت اضافه کنید و با هم مخلوط نمائد.

سپس دریک تابه کوچک کمی روغن ریخته بطوریکه کف آن چرب و داغ شود.

هر بریانی رابه اندازه همبرگر یا به شکل بیضی کف ظرف پهن کنید و روی حرارت بگذارید کمی که داغ شد روی یک تکه نان سنگگ یک قاشق از آب غلیظ گوشت بریزید که فقط نان کمی مرطوب شود.

سپس پودر دارچین روی نان مرطوب ریخته و بریانی را روی نان برگردانید و مقداری سبزی معطر مانند ریحان، نعناع و ترخان خشک و پودر شده روی آن بریزید.

در پایان مقداری جگر سفید پخته و سرخ شده کنار بریانی بریزید. سطح روی بریانی اصفهان را با خلال بادام آغشته به زعفران تزیین کنید.

این غذا را با سبزی تازه و دوغ میل کنید. این غذا بسیار لذیذ است و طرفداران زیادی در بین گردشگران اصفهان دارد.

بازگشت به لیست