آخرین نوشته ها

سالاد بلغور ترکیه ای خوشمزه و آسان

سالاد بلغور ترکیه ای خوشمزه و آسان | ادویه چاشنیکا

سالاد بلغور ترکی که به نام کیسیر نیز شناخته می شود، سالاد محبوب ترکی است. بسیار خوشمزه و آسان است و در کمتر از چند دقیقه آماده می شود!

بلغور بسیار سالم و سرشار از فیبر و پروتئین است. از دانه‌های گندم سبوس‌دار تهیه می‌شود که به صورت نیم‌پز و خشک شده است.

غذاهای ترکی یکی از بهترین غذاهای مدیترانه ای هستند، شامل مواد تازه، سالم و طعم های متفاوت و بسیار هستند.

کیسیر به عنوان مزه یا پیش غذا روی میز در نظر گرفته می شود و می‌توانید آن را با مقداری کاهوی تازه به‌عنوان بخشی از سینی مزه با غذاهای دیگر سرو کنید.

مانند بسیاری از دستور العمل های غذایی، هر خانواده دستور العمل کیسیر خاص خود را دارد که با سایر دستور العمل ها متفاوت است، به طوریکه افزودن یک گیاه یا یک ادویه خاص باعث تفاوت عطر و مزه سالاد کیسیر خواهد شد.

مواد مورد نیاز برای تهیه سالاد بلغور ترکی :
  • بلغور به عنوان پایه این سالاد
  • رب گوجه فرنگی برای رنگ بخشیدن و سس فلفل برای افزودن طعم
  • رب انار که برای این دستور غذا ضروری است و کمی طعم و مزه به آن اضافه می کند.
  • پیاز، جعفری و نعنا
  • روغن زیتون با کیفیت
  • کاهو برای تزیین و قرار دادن سالاد
روش تهیه :

مطمئن شوید که از بلغور خوب و با کیفیت برای دستور پخت این سالاد استفاده می کنید.

بلغور را در ظرف بزرگی بریزید و روی آن آب جوش بریزید. آن را هم بزنید و روی آن را با حوله یا بشقاب بپوشانید. اجازه دهید 15 تا 20 دقیقه بماند تا آب کاملا جذب شود. در حین پختن بلغور، پیاز، جعفری و نعنا را خرد کرده و کنار بگذارید.

وقتی بلغور آماده شد آن را با رب گوجه فرنگی، سس فلفل، روغن زیتون و رب انار مخلوط کنید.

سپس سبزی های خرد شده، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید، خوب هم بزنید تا ترکیب شوند و سپس با پلاستیک بپوشانید.

قبل از سرو حداقل 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.

توجه داشته باشید که مواد دیگری از قبیل شوید تازه، ترشی، خیار و کاهو را نیز می توان به سالاد بلغور ترکی اضافه کرد.

اگر می‌خواهید سبزیجاتی مانند گوجه‌فرنگی و خیار اضافه کنید، چند دقیقه قبل از سرو آن‌ها را اضافه کنید تا در هنگام سرد شدن در یخچال، آب آن‌ها آزاد نشود.

بهتر است کسیر را چند ساعت قبل از سرو درست کنید. می توانید آن را از یک روز قبل درست کنید و در یخچال نگهداری کنید تا طعم ها با هم ترکیب شوند.

بازگشت به لیست