آخرین نوشته ها

دستور پخت خورشت کاری هندی غذای معروف هندوستان

دستور پخت خورشت کاری هندی

خورشت کاری هندی انواع مختلفی دارد، ولی در همه آن ها تقریبا یک نوع مواد به کار برده می شود.

به این صورت که با تفت دادن پیاز، زنجبیل و سیر آشپزی را شروع می کنید، سپس ادویه کاری خورشتی و یا ادویه های دیگر مثل برگ بو، زردچوبه، فلفل و … را اضافه می کنید و در نهایت مواد تشکیل دهنده و آب افزوده میشود.

کیفیت ادویه جات مورد استفاده، تعیین کننده عطر و طعم نهایی خورشت کاری هندی خواهد بود.

طعم غالب خورشت کاری هندی، مربوط به ادویه کاری خورشتی  است و میزان استفاده از این ادویه تقریبا دلخواه و به نابر سلیقه آشپز متغییر است.

برای پخت خورشت کاری هندی به مواد زیر نیاز داریم:

  • ماست یک پیمانه
  • شیر نارگیل
  • آب
  • گوجه رنده شده یا رب گوجه
  • سس فلفل
  • اسفناج دو پیمانه
  • نخود فرنگی یک پیمانه
  • گوشت فیله مرغ یا گوساله
  • سیب زمینی خرد شده به قطعات بزرگ
  • بادام زمینی

 

ادویه کاری خورشتی را به همراه مقداری نمک به روغن اضافه کنید و به مدت ۲ الی ۳ دقیقه هم تفت دهید.

خورشت کاری غذایی تند است، به نابر این اگر ادویه خورشتی که استفاده نمودید زیاد تند نبود، میتوانید در صورت نیاز مقدار دلخواه فلفل تند را به مواد اضافه کنید.

گوشت را اضافه کنید. گوشت فیله مرغ، میگو یا گوساله را با مقداری روغن به مواد اضافه کنید.

نخود فرنگی و سیب زمینی را هم اضافه کنید.

بقیه مواد تشکیل دهنده خورشت را به آن اضافه کنید. ۲ فنجان اسفناج خرد شده، ۱ فنجان ماست، نصف فنجان یا یک فنجان گوجه رنده شده یا رب گوجه، ۲ الی ۳ قاشق سوپ خوری سس فلفل و یک مشت بادام زمینی، مقداری نمک و شیر نارگیل اضافه کنید تا خوش طعم شود.

در نهایت را روی حرارت کم قرار دهید تا به غلظت دلخواه برسد.

در پایان طعم خورشت کاری آماده شده را چشیده و درصورت لزوم نمک و ادویه بیشتری به آن اضافه کنید.

برای افزایش غلظت خورشت کاری می توانید ماست یا گوجه رنده شده بیشتری به آن اضافه کنید.

خورشت کاری را با چاشنی تخم گشنیز، جعفری خرد شده، ماست، آجیل خرد شده و آب لیمو سرو کنید. می توانید آن را تنها یا همراه برنج بخورید.

بازگشت به لیست