آخرین نوشته ها

زردچوبه و زیره دو ادویه مهم در آشپزی هندی

زردچوبه و زیره دو ادویه مهم در آشپزی هندی | ادویه چاشنیکا

زردچوبه و زیره هر دو از مواد اولیه ادویه کاری هندی هستند و طعم آنها به خوبی یکدیگر را تکمیل می کند.

همچنین زردچوبه و زیره دو ادویه ای هستند که به وفور در آشپزی هندی استفاده می شوند و به کاری، خورش ها و سوپ ها عطر و طعم می بخشند.

اگرچه آشپزهای حرفه ای آنها را با ادویه های دیگر برای خلق طعم های جدید هم مخلوط می کنند، اما زردچوبه و زیره هر یکی به تنهایی طعم دهنده قوی و اصلی هستند.

طعم زردچوبه از ریشه‌ای می‌آید که شباهت زیادی به زنجبیل دارد و به غذاها حس خاکی و مزرعه ای می‌دهد!

زیره دارای طعم بیشتر و عطری قوی تر از زردچوبه است.

زردچوبه را می توان در طیف گسترده ای از دستور پخت ها بدون تغییر در نتیجه نهایی استفاده کرد، درحالی که زیره به راحتی می تواند یک دستور پخت را از تعادل و طعم اصلی خارج کند.(به عنوان مثال افزودن یک پیمانه پودر زردچوبه به اسموتی ایده بسیار خوبی است، اما برای اکثر افراد، طعم انبوه زیره ناخوشایند خواهد بود.)

زردچوبه حاوی ماده فعال کورکومین است که فواید مختلفی از جمله کمک به هضم غذا، ایجاد خواص ضد التهابی و ضد ویروسی، تقویت ایمنی و کاهش افسردگی دارد.

در آشپزی زردچوبه یک افزودنی محبوب به غذاهای کارائیب و هندی است.

برخی از بهترین کاربردهای زردچوبه عبارت است از:

  • یک قاشق چای خوری زردچوبه هندی را به سوپ، کاسرول یا برنج اضافه کنید تا رنگ طلایی زیبایی بگیرد.
  • اضافه نمودن زردچوبه به شیر آن را خوشرنگ تر و خوش طعم مینماید.
  • دو قاشق چای خوری زردچوبه را با مواد اسموتی مورد علاقه خود مخلوط کنید تا طعمی خاکی داشته باشید و از فواید دارویی آن نیز بیشترین استفاده را برده باشید!
  • خورشت ها و یا سیب زمینی سرخ شده را با رنگ و طعم دلپذیر و گرم زردچوبه  زنده کنید.

زیره نیز یک ماده بسیار محبوب در آشپزی خاورمیانه، مدیترانه، هند، شمال آفریقا و آمریکای جنوبی است.

شما می توانید از این ادویه در بسیاری از دستور العمل ها استفاده کنید.

زیره سرشار از آنتی اکسیدان ها، ویتامین ها و مواد معدنی است.می تواند به هضم غذا کمک کند، استرس را کاهش دهد، عملکرد شناختی را تقویت کند و ایمنی را تقویت کند.

  

از بهترین نمونه های استفاده از زیره در غذا عبارت است از:

  • دانه های زیره را در ابتدای تهیه غذا برشته کنید تا طعم معطر آنها بهتر آزاد شود. برای تندی و عطر شدید، میتوانید فلفل قرمز را هم به آن اضافه کنید.
  • از زیره در کنار دیگر ادویه ها برای افزایش طعم گوشت، ماهی یا مرغ استفاده کنید.
  • دانه های زیره را در برنج بپاشید تا بافت و طعم بهتری داشته باشد.
  • با افزودن زیره به مایع فلافل، طعم هندی و اصیل آن را حس کنید.
بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

14 − نه =